Sunday, March 22, 2015

BulanMadu || 3rd Santubong

Setelah berpenat2 kerja kawin..
masa untuk berbulan madu..
heheh..ni semua idea encik suami.

sepatutnya kitorang g sabah cuti ni.
tiket pun dah beli..
tapi tak sangka pulak ada majlis masa ni..

hehe..tapi encik suami sentiasa ada ja backup plan..
semuanya encik suami yang plan..
g tempat sendiri memandang cuti dah nak abis kan..

kitorang bercuti kat santubong kuching

nampak tak burung kenyalang atas tu..hehe

ni entrance village resort..
bukan main susah lagi nak masuk..
kena scan kad dulu..

semua design kayu-kayuan kat resort ni



lepas siap check in kitorang g jalan2 kat pantai damai..



dah penat dating tengok sunset semua kitorang balik bilik & siap2 nak g dinner.



lepas siap2 mandi kitorang g makan kat Top Spot.
memang tempat feveret suami..
selalu ajak piey g makan kat situ..makanan laut murah & masakan sedap2..hehe

lepas makan tu kitorang balik terus..hehe..



suasana waktu malam

sebelum tido kitorang lepak2 dulu kat sini..hehe

bekfes dulu sebelum checkout

suasana pagi






lepas checkout kitorang terus balik rumah..
hehe..honeymoon 1 malam je..
pun boleh kan..
yang penting ada suami kat sisi..
bukan salu leh jumpa..
hehehe..

ok..plan kali ni masih SABAH jugak..
hehehe..
tapi bawak kereta ja kot..
sebab naik flight kna cancel pulak kalau ada plan lain..hehe

tunggu next honeymoon plak yerrr

0 comments:

Related Posts with Thumbnails